2018 Seray Yataklı Kanepe Modelleri

Her evin ihtiyacı olan fonksiyonel özellikli koltuk ve kanepeler Seray Mobilya nın yepyeni sezon koleksiyonları olarak yenilenmiş ve modern tasarımları ile büyük bir beğeni topladı . Oturma odalarında büyük bir rahatlık sağlayan estetik tasarımlı kanepeler ihtiyaç duyulduğun da açılarak yatağa dönüşüyor ve konforlu bir rahatlık sağlıyor . Dar ve küçük evlerde misafirler için ayrı bir yatak odası düzenlemek mümkün olmuyor , oturma odaları yatıya kalan misafirler için fonksiyonel kanepeler sayesin de son derece pratik bir şekilde bir hayli konforlu yatak odalarına dönüşerek konuklarınıza ve size rahatlık sağlıyor .

Oturma Odası ‘Salon dekorasyonu için son derece modern tasarımlar olarak hayranlık uyandıran kanepe ve koltuk takımları Seray kalitesi ile birleşerek evinizde eşsiz bir şıklık yaratacak . Seray Yataklı Kanepe Modelleri yıkanabilen kılıfları ile bayanların işini oldukça kolaylaştırıyor , isterseniz silerek de kolaylıkla temizleyebileceğiniz koltuk kılıfları kaliteli kumaşları ile renkleri solmadan ve kumaşları çekmeden yıllarca kullanabileceğiniz dayanıklı ürünlerdir .

Sizlerde evinizde bu tarz kullanışlı fonksiyonel mobilyalara ihtiyaç duyuyorsanız 2018 Yataklı Kanepe Modelleri ile bu sezona damgasını vuran Seray tasarımlarını galerimizde inceleyebilirsiniz .

seray mobilya yatakli kanepe modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir