2018 Dekorasyon Trendleri

Yeni yıl yaklaşıyor. Acaba 2018’nin dekorasyon trendleri neler? Mutfaklarda ahşap tezgahların ön plana çıkacağı, banyoların yaşam alanı olarak dizayn edileceği, geometrik duvar kağıtları ve grafik desenli mobilyaların etkisindeki salonların çoğalacağı bir yıl bekliyor bizi.

BASİT MOBİLYALARDAN KURTULUN
Salonumuza orjinallik katabileceğimiz yüksek kontraslı renklerden oluşan mobilyalar veya konsollar, evimizin havasını bir anda değiştirecektir. Geometrik desenli mobilyalar salonda göz alıcı kıpırtılar oluşturacak.

MUTFAKTA AHŞAP MODASI
Ufak değişikliklerle büyük farklar yaratılabilir. Aksesuarlar bunun için var. Siyah mat aksesuarlar mutfakta veya banyoda bataryalarda kullanılabilir. Corian ve taş tezgahtan çok daha az maliyetli olan doğal malzemelerin kullanıldığı tezgahlar da mutfaklarımıza şıklık ve natürel bir hava katacak. Lake mutfak veya ev dolaplarında trend ise renkli dolaplar. Diğer mutfak dolaplarına nazaran el işçiliği fazla olan lake mutfaklarda renk unsuru, mekanınıza aydınlık katacaktır.

DUVAR KAĞITLARINDA DİNAMİK TASARIMLAR
Geometrik desenlerin modası hiçbir zaman geçmiyor. 2018’de de geometrik desenler artık ciddi bir şekilde mekana derinlik ve ışık katmak amacı ile tasarımcılar tarafından kullanılacak gibi görünüyor. Yaşayan tasarımları içinde barındıran geometrik desenli duvar kağıtlarıyla evinizde ufak bir değişiklik yapabilir, herhangi bir oda veya sadece tek bir duvarda bile geometrik şekillerin yansıdığı farklı tasarımları deneyebilirsiniz.

BANYOLAR ARTIK YAŞAM ALANINA DAHİL 
Evin en çok zaman geçirilen yerlerinden biri de banyolar. Bir banyo genellikle soğuk bir mekan olarak tasarlanır ama 2018’de en fazla kendini yenileyecek olan ev bölümleri arasında banyolar da yer alıyor. Artık banyolar yaşam alanı olarak dizayn ediliyor. Duvar kağıtlarıyla, tarzınıza uygun aksesuarlar, farklı aydınlatmalar ve şık duvar çerçeveleri, banyolarımızı yaşam alanımızın bir parçası haline getirecek. Bunu denemekten çekinmeyin, sonuç sizi şaşırtabilir…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir