2018 İç Mekan Duvar Renkleri

Değerli Secrethome.net takipçileri. Eğer moda hayatın her alanında trend olanı takip etmek ve kendini iyi hissetmek olarak tarif edilecek olursa, renkler konusunda özellikle de boya kullanımı konusunda da aynı şeyi söylemek mümkün olacaktır. Boya başta ev ve ofis alanları olmak üzere giyimde, tekstil sektöründe, saç da, makyajda, aksesuarlarda, ev araç ve gereçleri gibi bir çok alanda moda olarak karşımıza çıkmakta. Boya olmadan gerçekten hayat çok sıkıcı, çekilmez, soğuk, renksiz ve de cansız olabilirdi. O halde boya için sıcaklık, canlılık, renk, mutluluk ve heyecan, yenilenme ve hatta beklentilere cevap verme de diyebiliriz.

2018 yılının başlarındayız ama 2018 yılı boya trenleri daha 2018 yılında belirlendi bile. Bu renklerin başında lacivert rengi sayabiliriz. Böylesine koyu ve ciddi bir rengi sanki bu yıl hemen hemen her yerde görmek mümkün olacak diyebiliriz. Bunun yanı sıra yeşil özellikle de haki ve zeytin yeşili tonlarını da moda olarak görebiliriz. Daha derleyip toplarsak 2018 moda renklerini sert, karakteristik, keskin olarak tanımlayabilir biraz da parlaklık ekleyerek bu renklerin metalik tonlarını sayabiliriz.

O halde 2018 İç Mekan Duvar Renklerinde bu renkler nasıl hayat bulabilir. 2018 trend iç mekan boya renklerinde üç kategori karşımıza çıkmakta. Bunlar rahatlık, güvenilirlik ve kompozisyonlu renkler. Rahatlığı sembolize eden renkler olarak yeşil ve tonları, kırmızılar sayılabilir. Doğayı çağrıştıran ve özellikle geleneksel dekorasyondan hoşlananların tercih edeceği pastorel renkleri ise komposizyonlu renkler olarak tanımlayabiliriz. Gelelim açık pembelere, sarılara, soluk pastellere. Bu sessiz ve sakin renkler de diğer bir kategorimiz olan güvenilirlik temasına denk düşen ve biraz da içe kapanıklılığı temsil eden renkler olarak sıralanabilmektedir.

 

Dünyanın en ünlü boya otoritelerinin belirttiğine göre 2018 yılı pastoral toprak tonlarının, biraz blues çağrışımlı griler ve kırmızıların, yumuşak mavilerin, şeftali tonlarının, gri ve mor karışımı siyahın, grimsi kahverengilerin yılı olacak. Bu renlerin duvarlardaki duruşunu ise galerimizi tıklayarak görebilir, ilham alabilir ve bu muhteşemliği yaşayabilirsiniz.

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir