2018 Modern Patchwork Halı Modelleri

Son yıllarda ev dekorasyon trendlerinde karşımıza çıkan akımlarda Patchwork ismini fazlasıyla sık duyar olduk. Dekorasyonda Patchwork akımı yansıtan bir çok farklı dekoratif ürün bulunuyor , ancak en dikkat çeken tasarımlar arasında halı modelleri yer alıyor. 2018 Patchwork halı modelleri sadece vintage tarzı evler için değil , günümüzde artık modern tasarıma sahip dekorasyonlarda farklı stiller ile karşımıza çıkıyor.

Dekorasyonda Patchwork halılara yer verecekseniz , evin diğer alanlarını’da aynı ölçüde çeşitli aksesuarlar ile renklendirmenizi öneriyoruz. Evin her alanında rahatlıkla tercih edebileceğiniz Patchwork stili halı modelleri iki farklı çeşit ile karşımıza çıkıyorlar , ilki hemen her yerde rahatlıkla bulabileceğiniz makine ile dokunan , ve daha değerli ve ciddi bir el emeği söz konusu olan el dokuma Patchwork halılar olarak karşımıza çıkıyor.

2018 modern patchwork halılar (7)

2018 Modern Patchwork Halı Modelleri

Söz konusu halı tasarımı Patchwork ise , ve el dokuma özelliğe sahipse oldukça değerli bir parça olarak kabul edilebilir , çünkü bu iş oldukça meşakkatli bir iş olup , yoğun uğraşlar sonunda ortaya çıkabiliyor. Ayrıca el dokuma Patchwork halı satın alacaksanız mutlaka markanın kalitesine ve güvenilirliğine dikkat etmelisiniz. Bazı halı tasarımlarında zararlı kimyasal maddeler içeren kök boyaları ile boyanıyor , hem sağlığınıza zarar veriyor , hemde bu tasarımların renkleri çok çabuk kaybolabiliyor.

Diğer makine dokuması Patchwork halılar ise bir çok marka tarafından farklı stil ve renklerde üretilip satışa sunuluyor , fiyat olarak makine çıkışı halılar daha ucuzdur , dolayısı ile her bütçeye hitap eden yüzlerce farklı modele sahip olabilirsiniz. Sözü fazla uzatmadan galerimizde sizler için hazırladığımız birbirinden şık ve 2018 modern Patchwork halı modelleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir