2018 Trendi İç Mekan Duvar Renkleri

Dekorasyonda en önemli unsur evin genel rengidir. Evin duvarlarının rengi evin genel dekorasyonunu doğrudan etkiler. Bu nedenle bir evi dekore ederken en önem verilmesi, üzerinde titizlikle durulması gereken duvarların rengi ve etkisidir. Eğer iyi düşünülür ve doğru bir seçim yapılır, evdeki mobilyalar ve tekstil ürünleri ile kombinlenebilirse muhteşem bir başarı elde edilir.

Duvar renginin yanlış seçimi, evinizde huzursuz bir ortama, sürekli yorgunluğa, karmaşaya, karamsar bir ortamın oluşmasına neden olur. Ve bu karmaşık ve yorgun, sağlıksız ortam evin geneline yayılır ve ruhen yorgunluğa neden olur. Başarılı bir renk seçiminde ise bir enerji ortaya çıkar. Yaşam sevinci ve mutluluk hissi evin her köşesine yayılır. Ve bu his beraberinde başarıyı, iyimserliği, sağlığı, zinde olmayı ve iyi düşünmeyi getirir ve evin her noktasında kendini hissettirir.

2018 trendi duvar renkleri tam da bu enerjiyi, bu mutluluk hissini evinize yayacak görsellikte. Üstelik yeni sezon duvar renklerinde sıcak renkleri, nötr renkleri, mat yüzeyleri, parlak renkleri, kadet mavileri, özellikle de kahve ve bejin muhteşem uyumunu, kobalt mavileri, hiç alışık olmadığımız parlak kozmik renkleri, kristalize pembe kuvarslar, pembemsi griler, neon sarısı gibi kriptonik tonlar ve mint yeşili gibi renkleri görebiliriz. Bu renklerle amaçlanan yaşamın enerjisinin yaşam alanlarına yansıması ve varoluşun gücünün her alanda kendini hissettirmesi.

2018 İç mekan duvar boyası renklerini ve uygulamalarını içeren görsellerin yer aldığı galerimizi tıklayarak bu renkler hakkında bilgi edinebilir ve sizde duvar renklerinizi değiştirerek kendinizi renk ve ışığın gücüne ve enerjisine bırakmak isteyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir