2018 Ev Dekorasyonunda Uygulanabilir Fikirler

2018 trendi ev dekorasyonunda öne çıkan ve uygulanabilirliği olan çözümleri kısa cümlelerle maddeler halinde sizlere anlatmak istiyoruz. İstiyoruz ki yeni dekorasyon uygulamalarından haberiniz olsun. Evinizi istediğiniz gibi dekore edin ve içinde huzurlu bir şekilde mutlu bir yaşam sürün.

1.2018 yılı iç mekan dekorasyonu yalın, sade, basit ve işlevsel mobilyalardan oluşuyor. Bildiğiniz gibi günümüz hız çağı ve her şeyde pratiklik, kullanım kolaylığı, gözü yormayacak dekorasyon unsurları çok önemli.

2-Modern ve minimalist tarz oldukça gündemde.

3-Hızlı ve tempolu yaşam bizi enerjik ve dışa dönük olmaya zorlamakta. Bu nedenle evler küçülmekte ve dışarıda daha fazla zaman geçirilmekte. Yaşam alanları küçülünce de doğal olarak mobilyalarda daha fonksiyonel hale gelmekte. Katlanan, ayrılan, gizli bölmeleri olan mobilyalar, raflar, raylı sistemler, konforlu ve küçük ebatlı mobilyalar öne çıkmakta.

4-Özellikle küçük evler için işlevselliği olan, yatağa dönüşebilen, sandıklı olabilen köşe takımları önerilebilir.

5-Ancak büyük bir eve sahipseniz ve kalabalık bir aile iseniz siz görselliği ön plana çıkmış zarif ve belli bir tarzı yansıtan mobilyaları seçebilirsiniz.

6-2018 yılında renkler daha çok marsala, kadet mavi, açık tonlar olarak dikkati çekmekte. Bej, açık kahve, açık yeşiller, uçuk pembeler, beyaza dönük renkler olarak sıralanabilir. Yine de çok renkli tasarımlarda bu yıl yine göze çarpmakta.

7-Bu yıl dekorasyonda doğal olan her şey var. Doğal görünümlü ahşap mobilyalar, doğal taş görünümlü duvarlar, mermerler, doğal taş zeminler, toprak renkleri gibi.

8-Yine büyük evlerde romantik tasarımlarda sıkça kullanılmakta. Romantizmin ve saflığın ana rengi olan beyaz tüm sadeliğiyle kendini göstermekte.

9-Zıtlıkların muhteşem uyumunu bu senenin dekorasyonunda görebilmekteyiz. Ancak uyuma çok dikkat edilmeli. Beyazın hakim olduğu bir mekanda zıt renkli bir aksesuar kullanılabilmekte. Turkuaz ve ya kırmızı bir obje.

10-Fazla ve abartılı aksesuar kullanımı yok denecek kadar az. Yerinde ve özel bir aksesuarla muhteşem bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

Galerimizde sizler için bu fikirleri görsellikleriyle zenginleştiren örneklere yer verdik. Fikir edinmek ve ilham almak için galerimizi tıklayınız.

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir