2018 Avize Modelleri

Evinizde zevkinize göre döşenmiş mobilyalar sizin tarzınızı yansıtır. Ama bir evin şık görünmesi için ve tam tarzınızı yansıtması için mobilyadan daha fazlasına ihtiyacınız olacaktır. Halı ve perde evinizin dekorasyonunu tamamlayan parçalar olabilir. Ama tam olarak tarzı olan bir eve sahip olmak için dekorasyonunuzda avizeler olmazsa olmazınızdır.

Otantik Avizeler

Son dönemlerde ahşap mobilya modası her eve girmiş durumda. Böyle olunca da evde tam bir uyumu sağlamak için avizeleri de ahşap mobilyalara göre seçmeniz gerekmekte. Bunun için halatlı avizeler sizin için doğru tercih olacak. Özellikle siyah renkle müthiş bir uyum gösteren halat avizeler sadece evlerde değil cafelerde bile tarz yaratıyor. Sarı ampullerle kullandığınız halat avizelerin tek ampullü olanları olduğu gibi evinizin büyüklüğünde ihtiyacınız olan aydınlatmayı sağlamak için beş-altı ampullü modelleri de mevcut. Hem sarkıt hem tavana sıfır bu otantik avizeler spor ve salaş tarz evlerinize çok yakışacak.

2018 Avize Modelleri

Sarkıt Avizeler

Şeffaf cam, üfleme cam, kristal taş gibi gösteriş alternatifleriyle evinize parıltı katmaya 2018 yılında da devam ediyor. Genellikle yemek masalarının olduğu bölgede kullanılan sarkıt avizeler evin mutfak, hol gibi bölümlerinde de kullanım olarak tercih ediliyor. Dekorasyon tercihinizde sarkıt avizeleri kullanıyorsanız her tarza uygun modellerini bulabilirsiniz. Klasik ya da spor her eve uygun modellere ulaşabilirsiniz. Üstelik hem yuvarlak hem de dikdörtgen ve kare modelleri de mevcut.

Led Avizeler

Görsel olarak şık oldukları kadar ekonomik anlamda da kullanımı avantajlı olan led ampullü avizelerin de 2018 yılında kullanımı epey yaygın. Sarı, mavi, kırmızı, mor gibi led ampul tercihleriyle zevkinize göre evinizde kullanabilirsiniz. Hatta bu ürünlerin kumandalı olanlarıyla düğme kullanmadan kademelerini değiştirebilirsiniz.

Kollu Avizeler

Daha çok klasik modelleriyle yaygın olan kollu avizeler ışığı yukarı vermesiyle gözlerinizi rahatsız etmeden aydınlık bir ortamda oturmanıza imkan tanır. Bu yıl bal rengi camlarla ve küçük abajur şapkalarıyla dekore edilen modeller her zevke hitap edebilecek alternatifler sunuyor. Modellerde kullanabileceğiniz ampul çeşitleri farklılık göstermekte. Mum ampul ve kıvrık uçlu ampuller bunlardan bazıları.

Sizler için derlediğimiz 2018 avize modelleri galerimize göz atabilirsiniz. Değerli yorumlarınızı ve görüşlerinizi lütfen bizlerle paylaşınız.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir