2018 Dekorasyon Trendleri

İnsanlar için evleri oldukça değerlidir. Evlerin; bireyleri dinlendirici nitelikte olması, ferah görünmesi, sıcaklığı son derece önemlidir. Evlerini bu sene dekore edecek olanlar için bu yılın trendleri şöyle;

Toprak Tonları Tercih Edilmeli:

Bu sene duvarlarda kullanılacak trend renk; toprak tonları. Pişmiş toprak rengi, bej, kahverengi oldukça öne çıkan renkler arasında. Dolayısıyla geçtiğimiz yıl oldukça gözde olan beyaz tonları, yerini evlere modern bir hava yaratacak toprak tonlarına bırakmıştır. Şöminelerde, banyo duvarlarında bu sene sıkça rastlayacağımız bu renk; hem dinlendirici, hem de günümüz dekorasyon trendine gayet uygun.

Mantar Pano Dokusunu Sıkça Kullanın:

Genellikle duvar panosu olarak kullanılan mantar pano dokusu, bu sene duvarlarda sıkça kullanılan dokular arasında. Evinde modern bir görünüm arzulayan ev sahipleri, bu sene mantar pano dokusunu oldukça sık kullanacak. Ayrıca mantar pano dokusu; ses emici özelliğiyle sessizlik sağlayabilmek için son derece ideal.

Özlediğimiz Koyu Yeşil Geri Dönüyor:

Özellikle oturma gruplarında, koltuklarda sıklıkla kullanılabilecek bordoya yakın kırmızı rengi, koyu mavi, koyu yeşil, limon yeşili; bu sene bolca karşımıza çıkacak renklerden birkaçı. Oturma gruplarında bu sezon ağırlığı olan bu renklerin uyumundan yararlanılacak. Özellikle de koyu yeşil ve asker yeşili, dekorasyonun temelini oluşturacak renkler.

 

2018 Dekorasyon Trendleri

Yatak Başlıklarında Kapitone Görünümü:

Bu sezon, yatak başlıkları da modern görünümle buluşuyor. Yatak başlıklarında kullanılan ahşap, demir, deri yatak başlıkları yerini kapitone başlıklara terk ediyor. Özellikle pastel tonlardaki kapitone başlıklar, kadife kumaş ve düğmelerle tamamlanıyor.

Teknolojiden Uzak Köşeler:

Bu sene evlerde, insanlar gündelik hayatın zorluklarından kaçarak kendini dinlediği köşeler yer açıyor. Akıllı telefonlardan, bilgisayarlardan, tabletlerden kaçarak; dinlenilen, uzanılan, kitap okunabilen köşeler oluşturuluyor.

Mücevher Işıltısı Bolca Kullanılmalı:

2018 yılında, evlerde uzay renkleri, metaller, ışıltılar kendini bolca gösterecek. Pastel tonların yerine kullanılacak olan bu renkler; aksesuarlarda, mobilyalarda rahatlıkla kullanılabilecek.

Dinlendirici Koyu Mavi:

Duvar renklerinde, oturma gruplarında, koltuklarda; hem dinlendiren, hem de odalarınıza derinlik ve ferahlık katan koyu mavi renk moda. Eğer dinlendirici, huzur verici bir renk kullanılmak istenirse; bu renk, bulunmaz bir renk.

Çoğunlukla Limon Yeşili:

Limon yeşilini zemin rengi olarak kullanmak aykırı bir düşünce gibi gelebilir. Ancak bu sene özellikle zemin renginde kullanılabilecek renklerin başında limon yeşili geliyor. Evinizi ferah ve büyük gösterecek, modern bir görünüm katacak bir seçenek olarak düşünülebilir. Özellikle koyu yeşil gibi baskın renklerle kombin yapıldığında, evlerde eşsiz bir görünüm oluşturulabilir.

Sizler için derlediğimiz 2018 dekorasyon trendleri galerimize göz atabilirsiniz. Değerli yorumlarınızı ve görüşlerinizi lütfen bizlerle paylaşınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir