2018 Lavabo Modelleri

Modern ve fonksiyonel bir banyo oluşturmak söz konusu olduğu zaman temel olarak estetik görünümü ve işlevselliği belirleyen temel unsurlara odaklanmak gerekiyor. İşlevsellik, stil ve banyo görünümünü belirleyen unsurlardan biri de hiç şüphesiz lavabolardır.

Bugünün banyo lavaboları işlevselliği arttırılmış, çok daha estetik ve temizlenmesi kolay olan ürünlerden oluşuyor. Minimal banyo lavaboları, banyoların odak noktaları oluyor. Sadece işlevsellik açısından değil, dekorasyon ve iç mekanın önemli bir unsuru olarak göze çarpıyor.

Günümüzdeki lavabolar çeşitli malzemelerden ve stillerden oluşuyor. En yaygın olan model, beyaz porselen, ikonik ve ayaklı lavabolardır. Modern lavabolar uzun ve dar olabiliyor. Aynı zamanda yuvarlak, dikdörtgen şeklinde, büyük, ahşap tabana konumlandırılan bir kasede ya da cam tabakadaki sığ bir plaka üzerinde de olabiliyor. Özellikle son zamanlarda geleneksel şekil olan dikdörtgen modellerin yuvarlak, yaratıcı ve sanatsal tasarımlarını da bulmak mümkün.

2018 Lavabo Modelleri

Banyolara Yenlik ve Kullanış

Görsellik ve kalite dalında, kendi alanında rakiplerine fark atan vitra modeller, 2018 yılında da rakiplerini geçecek şıklık ve kalitede ürünlerle kendini gösteriyor. Banyolarına nefes aldırmak, modern ve yepyeni görünüm kazandırmak isteyenler geniş ürün yelpazesi içerisinden senenin modası olan modellere göz atabilirler.

Oldukça kaliteli camdan üretilmiş olan lavabo modelleri, 2018 yılının en dikkat çeken ürünleri içerisinde yer alıyor. Özellikle altın varaklı ayaklı modeller, banyosunda farklılık isteyen kişiler için tasarlanmış.

Görkem ve Kullanış Bir Arada

Evlerin banyolarına şık bir görünüm getiren ve lavabo anlayışını tamamen değiştiren uzun lavabolar 2018 yılında son derece tercih edilir oldu. Uzun ve geniş oldukları için yüz yıkama sırasında etrafın ıslanmamasını sağlayan uzun lavaboların temizliği, diğer modellere göre çok daha kolay.

Tıpkı mutfak tezgahlarında olduğu gibi cam lavabolarda bu sene oldukça moda. Görünümü itibarıyla şık olan ve sağlık açısından da tavsiye edilen cam lavabolar, pek kişi tarafından tercih ediliyor. Kimsenin hayır diyemeyeceği seramik modeller de göz dolduran seçeneklerle sunuluyor. 2018 yılının modası olan ahşap görünümlü lavabo modelleri, hem şık hem de otantik bir görünüm sergiliyor.

Desenli Modeller

Sıradan beyaz lavabolar, günümüzde renklendir ve modernleşti. Çeşitli motiflerle süslenerek, mutfak dekorasyonunda da boy gösterir oldu. Desenli ve özel boyama modelleriyle moda haline geldi. her ne kadar küçük banyolarda ayrıcalıklı görünüm sergilemiyor olsalar da büyük banyolarda lüks ve şık görünüyorlar.

Desenli lavabo modelleri özellikle sade banyoları hem farklı hem de şık gösterebiliyor. Her çeşit motiften yapılan uygulamalarda geometrik şekiller de kullanılıyor.

Kabartmalı lavabo modelleri temizlik ve korunma konusunda kullanışlı olmadığı için pek fazla önerilmiyor. Bu tür lavabo modelleri için özel üretim yapan pek çok firmalardan veya yurt dışından sipariş vererek ithal ürünler talep etmek çok daha mantıklı. İlk bakışta kullanılmaya kıyılmayacak kadar zarif ve şık görünen desenli lavabo modelleri çeşitli dekoratif özellikler ve motiflerle süsleniyor.

Sizler için derlediğimiz 2018 lavabo modelleri galerimize göz atabilirsiniz. Değerli yorumlarınızı ve görüşlerinizi lütfen bizlerle paylaşınız.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir